Reclama Un Membru
4 participanți
Pagina 1 din 1
Reclama Un Membru
Model:
Nick:
Nickul membrului reclamat:
Descrie situatia:
Martorii:
ScrenShot(este nevoie de cel putin doua ss):
Nick:
Nickul membrului reclamat:
Descrie situatia:
Martorii:
ScrenShot(este nevoie de cel putin doua ss):
FlorinZaharia- Membru
Inscris : 26/03/2013
Localizare : Buzau
Re: Reclama Un Membru
Nick: MiLlKy
Nickul membrului reclamat: Myhay
Descrie situatia: eu eram cu z0men si IceCube si el m-a impuscat fara sa fac nimci,stateam de vorba cu z0men si ne tot zicea corupti si ne injura!
Martorii: z0m3n si IceCube
ScrenShot(este nevoie de cel putin doua ss): nu am deoarece 1 data cand a dat iam zis sa inceteze ca ii fac poza si a 2a oara ma omorat direct cu un glont in cap si am apucat sa fac poza doar la mine mort...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu ai screenshot degeaba.
Nickul membrului reclamat: Myhay
Descrie situatia: eu eram cu z0men si IceCube si el m-a impuscat fara sa fac nimci,stateam de vorba cu z0men si ne tot zicea corupti si ne injura!
Martorii: z0m3n si IceCube
ScrenShot(este nevoie de cel putin doua ss): nu am deoarece 1 data cand a dat iam zis sa inceteze ca ii fac poza si a 2a oara ma omorat direct cu un glont in cap si am apucat sa fac poza doar la mine mort...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu ai screenshot degeaba.
MiLlKy- Membru
Localizare : bC
[REclama un membru]z0m3n
Nick:z0m3n
Nickul membrului reclamat:Myhay,LuCyAn_M14
Descrie situatia:Eram inauntru lasediu PD cand apare LuCyAn_M14 cu Myhay si spune ne vorbiti pe la spate coruptilor ridicati mainili sus eu le ziceam ca am ceva de vb cu icecube iei coruptilor mainili sus nu leam zis nimic iam lasat in pace si am plecat.
Martorii:Icecube
ScrenShot(este nevoie de cel putin doua ss): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Descrie situatia:Eram inauntru lasediu PD cand apare LuCyAn_M14 cu Myhay si spune ne vorbiti pe la spate coruptilor ridicati mainili sus eu le ziceam ca am ceva de vb cu icecube iei coruptilor mainili sus nu leam zis nimic iam lasat in pace si am plecat.
ScrenShot(este nevoie de cel putin doua ss): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
zomen- Membru
Localizare : Pe Nexus
Re: Reclama Un Membru
zomen a scris:Nick:z0m3n
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cu dovada adusa vor primi doar /mute .
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum